Introductie bij Aandoeningen

Informatie geven is een heel belangrijk onderdeel van de activiteiten van Finesse Medical Center. Natuurlijk moet deze informatie betrouwbaar en ook uptodate zijn. Wij putten deze informatie uit medisch wetenschappelijk onderzoek. Wij besteden veel tijd in het actief zoeken naar bestaande en nieuwe onderzoeken op bijvoorbeel PubMed, maar wij krijgen ook veel informatie van het wetenschappelijke team van Biogena in Salzburg. (www.biogena.com)

Het kan zijn dat de informatie op sommige plaatsen erg technisch is. Daar is bewust voor gekozen omdat volledigheid en diepgang juist laat zien hoe bijzonder alle processen op elkaar ingrijpen. Hierdoor wordt ook duidelijk waarom bepaalde interventies nodig zijn en met welke natuurlijke middelen. Voor meer uitleg over bepaalde termen en processen kunt u ook terecht bij Wikipedia.

Biogena is onze partner omdat zij alleen zeer hoogwaardige grondstoffen gebruiken. Kwaliteit is belangrijker dan de prijszetting, het gaat tenslotte om uw lichaam en dan is alleen het beste goed genoeg!

Heeft u nog opmerkingen over de informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij gaan graag met u in gesprek.

Home/Aandoeningen

Neurologische aandoeningen

Stofwisselingsaandoeningen

Hart- en vaataandoeningen

Ongewenste vetopslag

Spieren en gewrichten

Vitaminen en mineralen

Waarom eerst een diagnose?

Uw probleemzone is niet vanzelf ontstaan. De kracht van onze behandelingen zit in het onderzoeken en het behandelen van de oorzaken.