ANS 24-uurs Spectraal Analyse autonome zenuwstelsel en Burn-out meten

In samenwerking met buitenlandse klinieken introduceert Finesse sinds 2017 de ANS Spectraal Analyse. Dit is een methode om het Autonoom Zenuwstelsel  te meten en in kaart te brengen. Dit is belangrijk om te kunnen bepalen of een orgaan niet goed functioneert vanwege een tekort aan voedingsstoffen of omdat het Autonome Zenuwstelsel het orgaan niet voldoende activeert.

Home/Diagnose/ANS 24-uurs Spectraal Analyse

Algemeen

Het Autonome Zenuwstelsel regelt automatisch nagenoeg alle onbewuste functies en processen in je lichaam, zoals je ademhaling, je hartslag, je bloeddruk, de energieproductie, de spijsvertering en stofwisseling. Deze zijn onwillekeurig. Finesse Medical Center gaat uit van het principe dat alle processen in het lichaam invloed op elkaar uitoefenen. Zo kunnen bijvoorbeeld maagklachten leiden tot vitaminetekorten, die weer leiden tot verlaging van de weerstand en zo allerlei aandoeningen en intoleranties veroorzaken. Het belang van een goede stofwisseling wordt enorm onderschat.

Gezond en vitaal

Een sensor wordt met een elektrode onder het rechter sleutelbeen bevestigd en verbonden met een elektrode aan de linkerzijde. De sensor registreert 24 uur de activiteiten van het Autonome Zenuwstelsel, de hartslag en de ademhaling. Na 24 uur wordt de sensor uitgelezen in een computerprogramma. Dit zet de gegevens om in een duidelijke analyse van de oorzaken van het Autonome Zenuwstelsel op de organen. Aan de hand hiervan kan worden vastgesteld waarom het Autonome Zenuwstelsel bepaalde organen niet goed activeert en hoe deze verbeterd kan worden. Hierop kan het behandelplan worden opgesteld.

Burn-out

Daarbij is het met de ANS Spectraal Analyse ook mogelijk om burn-out en burn-out klachten in beeld te brengen. Dit is een bijzondere en objectieve manier om burn-out en klachten gerelateerd aan burn-out aan te tonen. Veel bedrijfsartsen gebruiken nu nog een vragenformulier. Deze is subjectief en manipuleerbaar. De ANS Spectraal Analyse legt het Autonome Zenuwstelsel objectief vast. What you see is what you get! Voor veel mensen is dat een bevestiging omdat de klachten aantoonbaar zijn. Voor bedrijven levert dit veel voordeel op omdat mensen met Burn-out of Burn-out klachten door het meten en adviseren veel sneller weer in het werkproces terug komen.

De ANS Spectraal Analyse meet en registreert burn-out en burn-out klachten. Finesse begeleidt mensen met deze klachten niet, maar adviseert (bedrijfs)artsen, psychologen en andere professionals. Finesse Medical Center deelt de gegevens niet met werkgevers. Alle gegevens van de onderzoeken vallen onder de Wbp/AVG. Met ingang van 25 mei 2018 vervangt de Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens zijn dus veilig!

Burn-out

Heb je een vraag? Stel ‘m direct aan onze specialist!  PLAN EEN GRATIS CONSULT
  In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

   Ik ben met name beschikbaar op:
   maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

   En dan in de:
   ochtendmiddageinde middag

   Adres

   Pompmolenlaan 19A

   3447 GK Woerden

   Telefoon