Hangende wangen en verslapte kaaklijn, hamsterwangen behandeling

Door de verslapping van de huid, ontstaat er een probleem dat in ons vakgebied meestal wordt aangeduid met hamsterwangen. In tegenstelling tot het dagelijks gebruik van de term, slaan hamsterwangen in dit geval op slappe, hangende wangen. Het probleem ontstaat door een verslapte kaaklijn, en gelukkig geeft onze behandelmethode u een strakke kaaklijn zonder operatie.

Home/Probleemzones gezicht en hals/Wangen, kaaklijn en hamsterwangen
Als we jong zijn, hebben we vaak een mooie strakke kaaklijn. Hierdoor blijft de huid en het vet op de wangen ook netjes op zijn plek zitten. Als gevolg van de huidveroudering, zal de kaaklijn echter meer afzwakken en de huid zal wegzakken van de kaak.  Door gebrek aan de steun die de kaaklijn gaf aan de huid erboven, zakt de huid op de jukbeenderen omlaag, wat problemen bij de wangen oplevert. Wij bieden een oplossing in de vorm van een strakke kaaklijn zonder operatie! Kaaklijn verstevigen met Ultherapie is nagenoeg pijnloos en zeer effectief.

De verminderde steun van de kaaklijn zorgt ervoor dat het afhangende effect van de wangen ontstaat. De zwaartekracht heeft natuurlijk ook flink effect op de gebieden van het gezicht waar meer volume/vet zit. Dit zorgt ervoor dat de wangen vrij makkelijk zullen gaan hangen als de huid niet voldoende steun meer geeft. Hamsterwangen liften hoeft niet met ingrijpende operaties. De hamsterwangen behandeling bij Finesse is geheel zonder snijden en bereikt dezelfde resultaten als hamsterwangen liften met operatie. Hamsterwangen weg zonder operatie is dus zeker mogelijk!

Hamsterwangen weg zonder operatie, en een strakke kaaklijn zonder operatie? Bij Finesse kunnen wij u helpen met Ultherapie. Deze methode maakt gebruik van  ultrageluid om de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegen te gaan. Kaaklijn verstevigen, en hamsterwangen behandeling? Ultherapie!

“Hamsterwangen weg zonder operatie, en een strakke kaaklijn zonder operatie? Bij Finesse kunnen wij u helpen met Ultherapie.”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon