Wat gebeurt er na de behandeling?

 

Om het resultaat te verbeteren, dient u zich na de behandeling aan een aantal eenvoudige maar belangrijke voorschriften te houden. Meer beweging en een gezonde voeding voorkomen dat uw lever de vrije vetzuren opnieuw gaat opslaan. Drinkt u in deze periode ook geen alcoholische dranken, maar water. Uw lever zal dan de vrijgekomen vetzuren gebruiken als energiebron waardoor deze op een natuurlijke manier uit uw lichaam verdwijnen.

Daarnaast is het bijzonder belangrijk dat u na de behandeling de afvoer van vetzuren naar de lever stimuleert! Het losgemaakte vet moet afgevoerd worden naar de lever. Hierdoor zal het resultaat verbeteren. Binnen het behandelplan kunt u daarom na de behandeling 2 à 3 keer per week gebruik te maken van de Vacuümmassage, de BodyWave en de Hypoxi-crosstrainer. Hierdoor wordt het lymfedrainage-systeem geactiveerd en zal uw lichaam alle afvalstoffen naar uw lever transporteren. Hiermee krijgt u een beter resultaat!
Het gebruik van deze apparaten in de periode van 2 weken na de behandeling is geheel gratis.

 

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon