Liposuctie en het alternatief

Liposuctie is een veelgehoorde term op het gebied van overtollig vet verliezen. Middels een plastisch-chirurgische ingreep wordt onderhuids vetweefsel weggezogen. Bij de UltraShape behandeling is er geen operatie nodig, maar kan er wel hetzelfde resultaat bereikt worden. Finesse is de specialist voor deze techniek van liposuctie zonder operatie.

 

Wat is liposuctie precies?

Bij liposuctie gaat de patient onder narcose en maakt een chirurg een klein sneetje, waarna er een vloeistof wordt ingespoten om het vet voor te behandelen. Hierna wordt een smal buisje gebruikt om onderhuids lichaamsvet weg te zuigen. Het is geen wondermiddel om tientallen kilo’s af te vallen, aangezien er de nodige risico’s aan kleven. Mensen die gebruik willen maken van operatieve liposuctie, dienen van te voren ernstig overgewicht te verliezen, alvorens de ingreep gedaan kan worden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het resultaat ook niet direct zichtbaar. Vaak is het eindresultaat pas na meer dan 7 maanden te zien.

Risico’s en nazorg bij liposuctie

Vaak schilderen plastisch chirurgen liposuctie af als een milde vorm van opereren, maar in de praktijk kunnen er flink wat complicaties bij optreden. Nabloedingen, overmatige littekenvorming en een ongelijk resultaat zijn enkele van de mogelijke gevolgen. In de tijd na de operatie dient er goed gezorgd te worden voor de plek waar de liposuctie is uitgevoerd. Massages van de huid en het weefsel zijn nodig, en het dragen van een speciale compressiebroek moet vochtophoping voorkomen.

Geen operatie: UltraShape als alternatief voor liposuctie

Voor mensen die liposuctie overwegen, maar op zien tegen de ingreeep, of de risico’s, is er een alternatief: Liposuctie zonder operatie. Bij deze techniek worden er vetcellen afgebroken, zonder dat er een chirurgische ingreep nodig is. De UltraShape maakt gebruik van ultrageluid. Dit ultrageluid komt samen op een enkel punt 15mm onder de huid. Het effect van het ultrageluid, is dat de wanden van de vetcellen uiteen vallen. Vervolgens voert het lichaam de inhoud van de vetcellen af naar de lever, welke ze verwerkt en afscheidt.

Door deze manier van behandelen kunnen probleemgebieden worden aangepakt, zonder dat er ook maar een sneetje gemaakt hoeft te worden. Dit betekent dus ook dat bij deze vorm van liposuctie zonder operatie geen herstelperiode is, en u niet onder narcose hoeft!

 

Finesse Medical Center: De specialist op het gebied van UltraShape

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met deze methode van vet verwijderen, en zijn zeer enthousiast. Als enige in Nederland maken wij gebruik van de allernieuwste UltraShape Power. U kunt er dus van verzekerd zijn dat wij beschikken over de kennis en de techniek om optimaal resultaat te bereiken.

 

Meer informatie over het alternatief voor Liposuctie?

Overtuigd van de voordelen van UltraShape als alternatief voor liposuctie zonder operatie? Of heeft u nog vragen over de behandeling? Wij staan u graag te woord om alle vragen te beantwoorden en u advies op maat te geven. Vul het contactformulier in, of bel ons op 0348-409199.Overtuigd van de voordelen van Cryolipolise? Of heeft u nog vragen over de behandeling? Wij staan u graag te woord om alle vragen te beantwoorden en u advies op maat te geven. Vul het contactformulier in, of bel ons op 0348-409199.

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon