Hypoxi en BodyWave

Deze aanvullende behandelingen zorgen ervoor dat het resultaat van de andere behandelingen nog beter tot zijn recht komt.

Home/Behandelmethodes/Hypoxi en BodyWave

Hypoxi

Vacuüm behandeling
De vacuüm behandeling stimuleert de afvoer van vetten in het behandelde gebied.

Compressie Therapie
Tijdens de compressie wordt de druk op het weefsel verhoogd, dit verbetert de doorbloeding.

Oefeningen gericht op vetverbranding
Door middel van een matige inspanning verbetert de vetverbranding.

Als aanvulling op de behandelingen met de UltraShape biedt Finesse Medical Center u enkele sessies op de BodyWave. Deze bestaan uit 2 à 3 sessies in de periode van 14 dagen aansluitend aan de behandeling.

Het resultaat
De BodyWave bestaat uit een oscillatorplaat die er voor zorgt dat de afvoer van triglyceriden op gang wordt gebracht. Hierdoor verbetert de afvoer van de triclyceriden naar de lever. Gebleken is dat hierdoor het uiteindelijke resultaat nog fraaier wordt.

Extra
De BodyWave is voorzien van 50 bruiningslampen, deze zorgen voor een gezonde frisse tint. De BodyWave kan ook zonder een UltraShape-behandeling worden gebruikt.

Kosten
De kosten van de sessies zijn bij de behandelprijs van de UltraShape inbegrepen. U kunt deze sessies ook zonder UltraShape/behandelingen doen. In dat geval gelden de tarieven op de prijslijst. De BodyWave is medisch goedgekeurd en voldoet aan de laatste Europese normen.

“De vacuüm behandeling stimuleert de afvoer van vetten in het behandelde gebied.”

Finesse Medical Center

“Deze aanvullende behandelingen zorgen ervoor dat het resultaat van de andere behandelingen nog beter tot zijn recht komt.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon