Ultherapie | Facelift zonder operatie

Met het ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit waardoor je er vaak zo vermoeid uit ziet. Een operatie is een optie maar nu is er Ultherapie, een niet invasieve ultrageluid behandeling om de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegen te gaan. Een facelift zonder operatie. Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.

Home/Behandelmethodes/Ultherapie | Facelift zonder operatie

Wie is een goede kandidaat voor Ultherapie?

Een goede kandidaat voor een Facelift zonder operatie, met de Ultherapie behandeling, is iemand met een huid die, wanneer hij ontspannen is, er niet zo stevig meer uitziet en vaak ook slap aanvoelt. Laaghangende wenkbrauwen en afhangende oogleden zijn vaak de eerste tekenen van een verouderende huid.

Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelend specialist kan bepalen waar de energie nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een lage hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat er een positief effect ontstaat.
Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen.
Als reactie op de warmte die ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd worden. Het resultaat zal een geleidelijke verstrakking zijn die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft.

Pijn wordt door iedereen anders ervaren. De meeste patiënten beschrijven het gevoel als een tijdelijke prikkeling of warmte onder de huid. Dit is de ultrasone energie die afgegeven wordt in het weefsel waarop de werking van het liften en verstrakken van Ultherapie gebaseerd is. Mocht u de behandeling toch als pijnlijk ervaren dan kunnen wij u daarbij helpen. We adviseren om pijnstillers te gebruiken voorafgaand aan de ingreep.

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen maar die zal binnen enkele uren moeten verdwijnen. Bij het gebruik van bloedverdunners kunnen er soms wat tijdelijke, onschuldige blauwe plekken voorkomen.Onderstaande foto’s geven u een impressie van het resultaat voor- en na de behandeling met de Ultherapie.

 

Ultherapie is de enige huidverjongingsmethode op basis van  ultrageluid. Deze vertrouwde technologie behandelt alleen de  juiste huidlagen. Het is de  enige behandelmethode  waarbij de specialist letterlijk ziet wat er gebeurt. Dit geeft een vertrouwd gevoel en een mooi resultaat.

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al méér dan 50 jaar gebruikt en klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze laatste toepassing aangetoond. Net als bij alle medische behandelingen zijn er algemene veiligheidsoverwegingen die uw behandelend specialist met u zal bespreken. Het intakegesprek is bedoeld om u een goed beeld te geven van de behandeling. U krijgt van ons een reëel beeld van de te bereiken resultaten. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten.

Tevens wordt beoordeeld of uw huid geschikt is voor een behandeling. Aan de hand van uw gezondheidstoestand wordt gekeken of er contra-indicaties zijn die de behandeling in de weg staan. Zoals bijvoorbeeld een eerdere toepassing van permanente fillers en dergelijke. Voor zware rokers is deze behandeling niet geschikt.

Voorhoofd € 600
Wenkbrauwlift € 370
Ogen (wallen) € 500
Wangen (incl. kaaklijn) € 1500
Onderkin € 1500
Mondregio € 950
Hals € 1000
Decolleté € 900
Gehele gezicht € 2600
Gehele gezicht en hals € 3600

“Ultherapie, een niet invasieve ultrageluid behandeling om de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegen te gaan. Een facelift zonder operatie.”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon