VelaShape III

VelaShape III is een unieke behandeling die de huid verstevigt en cellulite vermindert. Door de combinatie van infrarood , radiofrequente energie en vacuüm verbetert de huidstructuur,  het weefsel krijgt volume terug en verslapping wordt minder.

Home/Behandelmethodes/VelaShape III

Velashape III

Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de eerste behandeling. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dit betekent vooral dat u voldoende beweging neemt en een gezond voedingspatroon heeft. Deze aspecten werken ook mee aan een sneller resultaat, dit resultaat is echter niet blijvend. Behandeling tegen cellulite moet regelmatig herhaald worden.

De VelaShape III technologie combineert infrarood licht met radio frequente energie en vacuümtechniek. Dit zorgt voor een diepe verhitting van de vetcellen, het omliggende bindweefsel en de onderliggende collageenvezels. Deze vorm van efficiente verhitting en vacuüm stimuleert de groei van nieuw en beter collageen en elastine.

Behandeling met VelaShape III geeft een lokale vermindering van huidverslapping en een algemene verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid. De VelaShape III wordt door de meeste mensen ervaren als een comfortabele, warme dieptemassage. Na de behandeling kan een warm gevoel optreden en een enigszins rode huid. Dit verdwijnt na enige uren.

Behandelingen met deze unieke nieuwe behandelmethode zijn geschikt voor o.a. de buik, armen en bovenbenen. Een behandeling van 40 minuten kost € 150,-
De eerste zes weken wordt er wekelijks behandeld, daarna een periode om de week. Na deze behandelperiode volgt een onderhoudsdosis.

De lymfedrainagemassage is gebaseerd op het natuurlijke proces door middel van cupping massage. De constante wisseling tussen hoge en lage druk zorgt ervoor dat zuurstof en energierijk bloed door het weefsel wordt gepompt, hierdoor wordt de huid steviger en strakker.
Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd en worden afvalstoffen afgevoerd

“VelaShape III is een unieke behandeling die de huid verstevigt en cellulite vermindert.”

Finesse Medical Center

“Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de eerste behandeling.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon