Finesse Diagnostisch Centrum

Voor het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag heeft Finesse Medical Center het Finesse Diagnostisch Centrum opgericht, hier vinden onderzoeken plaats naar het functioneren van uw stofwisseling. Hierbij wordt medische en orthomoleculaire deskundigheid toegepast.

ANS 24-uurs Spectraal Analyse autonome zenuwstelsel en Burn-out meten

In samenwerking met buitenlandse klinieken introduceert Finesse sinds 2017 de ANS Spectraal Analyse. Dit is een methode om het Autonoom Zenuwstelsel te meten en in kaart te brengen. Dit is belangrijk om te kunnen bepalen of een orgaan niet goed functioneert vanwege een tekort aan voedingsstoffen of omdat het Autonome Zenuwstelsel het orgaan niet voldoende activeert.

Bloedonderzoek

Bloedonderzoek vindt in de kliniek plaats. Bij het bloedonderzoek richten wij ons vooral op uw stofwisseling. Dit zijn andere onderzoeken dan die uw huisarts doorgaans laat doen. Het gaat dan met name om het bepalen van orgaanfuncties en ook vitamine- en mineralendeficiënties. Aan de hand van de uitslagen kan worden bepaald op welke wijze het metabolisme weer kan worden hersteld. Wij gaan uit van de orthomoleculaire geneeswijze. Dat wil zeggen dat we gebruik maken van voedingssupplementen van Biogena® om vastgestelde tekorten aan te vullen, omdat het bijna onmogelijk is om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren.

Ontlastingsonderzoek

Veel problemen worden veroorzaakt door een verstoring in de darmen. Denk hierbij aan parasieten, gisten, schimmels, dysbiose, overgevoeligheden, Lekkend Darm Syndroom, ontstekingsreactie enz. Het ontlastingsonderzoek wordt gedaan door een gespecialiseerd laboratorium. Deze is goed in staat om alle voorkomende verstoringen op te sporen.

Nieuwe ontwikkelingen

Finesse Medical Center is voortdurend bezig met het implementeren van nieuwe medisch-wetenschappelijke ontwikkelingen en technieken om vetopslag en alle oorzaken zo adequaat mogelijk te bestrijden. Hierbij werkt Finesse vaak samen met buitenlandse klinieken, universiteiten, artsen en specialisten. Ook is Finesse uniek in Nederland met het aanbieden van behandelingen tegen incontinentie met de IncoFin® methode.

De allernieuwste unieke innovatie is de behandeling tegen artrose/artritis. Finesse combineert met de nieuwe ArtroFin® behandeling de wetenschap dat bloedplasma het kraakbeen kan regenereren met de gespecialiseerde bewegingsoefeningen van Liebscher&Bracht®. Deze combinatie resulteert in veilige en snelle afname van de pijnklachten.

 

Heb je een vraag? Stel ‘m direct aan onze specialist!  “Eindelijk een behandeling waarbij ook gekeken wordt naar je vetstofwisseling, en de oorzaken van mijn probleemzones.”

  Gerda - Buik en BH-bandjes

  “Ik wilde stralen op de bruiloft van mijn dochter. Dat is gelukt dankzij Finesse.”

  J. van Kesteren - Buik

  “Ik heb mijn hele leven gejojood. Dankzij Finesse ben ik daar nu vanaf.”

  Tillie van Gelderen - Buik