UltraShape:

Liposuctie zonder operatie

De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

UltraShape

Jo-jo effect

Bij diëten, sporten en andere vormen van lijnen wordt alleen de inhoud van de vetcel verbrand. De vetcel zelf blijft als een leeg zakje achter. Stopt u met uw dieet of gaat u minder sporten dan vullen deze vetcellen zich opnieuw: het jo-jo effect!

Operatie of geen operatie?

Een alternatief is een operatie of liposuctie waarbij vetweefsel operatief wordt verwijderd. Nu is er de behandeling met de UltraShape. Bij deze methode raakt u vetcellen kwijt zonder operatie!

De nieuwe UltraShape!!

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de nieuwste techniek voorhanden, als eerste en enige in Nederland hebben wij de nieuwe UltraShape Power.

UltraShape en Lipoedeem

Ook is het mogelijk om de UltraShape methode in te zetten bij de behandeling van lipoedeem.
Lipoedeem is een hypertrofie van vetcellen. Vetcellen worden abnormaal groot. Lipoedeem is een aandoening die voornamelijk ontstaat bij jonge vrouwen die (voor het eerst) ongesteld worden, of bij zwangerschappen of bij de menopauze. Kortom bij hormoonwisselingen. Daarom komt lipoedeem ook vrijwel uitsluitend bij vrouwen voor. Ongeveer 1 op de 10 vrouwen heeft (een vorm van) lipoedeem. Over de oorzaak van lipoedeem bestaat nog veel onduidelijkheid. Lipoedeem komt met name voor op (boven)armen en (boven)benen, de zgn rijbroek. Heel kenmerkend zijn de forse bovenbenen, maar onder knie-niveau redelijk slanke onderbenen. Het gebied is soms gevoelig bij aanraking, ziet er hobbelig uit (cellulitis) en er ontstaan vrij snel blauwe plekken. Lipoedeem komt vrijwel altijd aan beide benen of armen tegelijk voor.

Herkent u deze kenmerken dan adviseren wij u om u goed te oriënteren over lipoedeem, wij kunnen u daarbij helpen met gebruik van de Ultrashape Power.

UltraShape en Lipomen/Vetbulten

Over het algemeen zijn lipomen/vetbulten ingekapseld en daardoor kunnen deze het beste operatief worden verwijderd. In sommige gevallen kunnen we de vetbulten met ultrageluid wat verminderen, waardoor de druk minder wordt. Echter, het lipoom zal niet volledig verwijderd kunnen worden met UltraShape.

Behandelgebieden

Voor de behandeling met UltraShape komen de volgende gebieden in aanmerking: buik (boven en onder de navel), flanken, dijbenen binnen- en buitenzijde, BH-bandjes, billen en borstvorming bij mannen.

Voordat we met de behandeling van start gaan wordt u eerst gemeten en gewogen. Ook documenteren wij uw maten zorgvuldig door uw probleemzone voor elke behandeling te fotograferen. Daarna wordt het gebied opgetaped, zodat het zo effectief mogelijk behandeld kan worden.

Voorafgaand aan de behandeling met UltraShape wordt de huid bewerkt met de Velashape III. Deze technologie combineert infrarood licht, gekoppeld aan radio frequente energie en vacuümtechniek. Dit resulteert in een diepe verhitting van de vetcellen, het omliggende bindweefsel en de onderliggende collageenvezels. Deze vorm van efficiënte verhitting en vacuüm stimuleert de groei van nieuw en beter collageen en elastine, wat een lokale vermindering van huidverslapping, lichaamsvolume en een algemene verbetering van de huidstructuur geeft. Dit zorgt ervoor dat de huid zich naderhand mooi glad om het behandelde gebied heen vormt.

Gedurende de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel, terwijl de behandelaar met een transducer over het te behandelen gebied beweegt. U hoeft niet verdoofd te worden. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

De pulsen geven u het gevoel alsof er een warm straaltje door uw huid heen wandelt. Een puls duurt 1 seconde. Het warmtegevoel is daarna meteen weer weg. Soms wordt dit gevoel als onprettig ervaren.

Na deze behandeling volgt een sessie in het Hypoxipak. Dit geeft een lymfedrainagemassage door middel van 400 drukkamertjes waardoor de lymfevaten worden geactiveerd. Daarna volgt een sessie op de BodyWave, dit is een trilplaat die zorgt voor  lymfedrainage met tevens UV lampen die u vast voorverwarmen voor het laatste onderdeel: een workout op de crosstrainer of loopband. Deze actieve inspanning wordt uitgevoerd in een neopreen vacupak dat de resultaten van uw inspanningen intensiveert . Voor het gewenste resultaat moet u dit 2 à 3 keer herhalen in de daaropvolgende 2 weken.
In deze 2 weken dient u uw lichamelijke activiteiten te verhogen. Ook is het raadzaam om uw voedingspatroon enigszins aan te passen door minder vetten en koolhydraten te gebruiken. Ook dient u de inname van alcohol zoveel mogelijk te beperken om uw lever wat te ontzien. De vrijgekomen afvalstoffen en triglyceriden moeten immers door de lever worden verwerkt en omgezet in energie.

De verschillen in de met UltraShape te behandelen probleemzones zijn zo individueel, dat we daar geen standaardbedragen voor kunnen geven. Daarom nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek.
Dit consult is gratis en vrijblijvend.

In dit consult kunnen we uw probleemzone opmeten en u adviseren welke behandeling het beste voor u geschikt is.
U krijgt dan een persoonlijke offerte, gemiddeld komen we uit rond € 3.500,- per behandeling met UltraShape.

Finesse Medical Center beschikt over de nieuwste generatie UltraShape Power, waarbij we in 3 lagen kunnen werken. Hierdoor kunnen we vetcellen vergruizen op 7 mm, 10 mm en 15 mm onder de huid.

Als u met UltraShape behandeld wordt, dan zijn de behandelingen met het Hypoxipak, de BodyWave en een workout in onze fitnessruimte bij de prijs inbegrepen.

U kunt ons bellen voor een afspraak tijdens kantooruren. Buiten deze tijden kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina waarna wij u zo snel mogelijk terugbellen voor het maken van een afspraak.

Ultrageluid

De UltraShape maakt gebruik van ultrageluid. U kunt het vergelijken met de niersteen- vergruizer. Het ultrageluid wordt op één punt samengebracht op 1,5 cm onder de huid. De wand van de vetcellen valt hierdoor uiteen.

Vetcellen

De inhoud van de vetcel, de triglyceriden, komen  vervolgens vrij. Deze triglyceriden worden vervolgens  via het lymfe-en vaatstelsel naar de lever vervoerd. In de  lever worden deze triglyceriden verwerkt en  uitgescheiden.

Het gebied

Het oppervlak van het te behandelen gebied bepaalt de tijd die nodig is voor de UltraShape behandeling. De computer deelt het gebied op in velden van 6×6 mm. Hoe groter het gebied, hoe meer velden van 6×6 mm deze bevat. Hierdoor varieert de duur van de behandeling van 2 tot soms wel 4 uur.

  

De velden

De gehele behandeling wordt geleid door een innovatieve tracking technologie, die ervoor zorgt dat ieder veld een puls krijgt. Hierdoor wordt een zacht en regelmatig resultaat bereikt.

“De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen.”

Finesse Medical Center

“Ultrashape is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon