Bloedonderzoek

Bloedonderzoek kan in de kliniek plaatsvinden. Bij het bloedonderzoek richten wij ons vooral op uw stofwisseling. Dit zijn andere onderzoeken dan welke uw huisarts doorgaans laat doen. Het gaat dan met name om het bepalen van orgaanfuncties en ook vitamine- en mineralendeficiënties.

Home/Diagnose/Bloedonderzoek

Algemeen

Aan de hand van de uitslagen kan worden bepaald op welke wijze het metabolisme weer kan worden hersteld.

Hierbij werkt Finesse vaak samen met uw behandelend huisarts. Meten is weten geldt hierbij als voorwaarde voor een goede en adequate behandeling van overgewicht en aandoeningen gerelateerd aan overgewicht. Finesse Medical Center gaat uit van het principe dat alle processen in het lichaam invloed op elkaar uitoefenen. Zo kunnen bijvoorbeeld maagklachten leiden tot vitaminetekorten, die weer leiden tot verlaging van de weerstand en zo allerlei aandoeningen en intoleranties veroorzaken.

Het belang van een goede stofwisseling wordt enorm onderschat. Stofwisseling en gezondheid en vitaliteit hangen met elkaar samen.

Heb je een vraag? Stel ‘m direct aan onze specialist!  PLAN EEN GRATIS CONSULT
  In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

   Ik ben met name beschikbaar op:
   maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

   En dan in de:
   ochtendmiddageinde middag

   Adres

   Pompmolenlaan 19A

   3447 GK Woerden

   Telefoon