Cryolipolyse | Cryolipide

Finesse Medical Center legt graag uit waarom UltraShape behandelingen veel beter zijn dan Cryolipolyse.

Home/Behandelmethodes/Cryolipolyse

Cryolipolyse – een goede behandeling?

De cryolipolyse behandeling (in de volksmond: bevriezen van vetcellen) is een ware hype. Cryolipolyse is een methode voor vetverwijdering zonder operatie. Diverse landen als China, Japan en Zuid-Korea overspoelen de Europese markt met goedkope apparaten. Finesse Medical Center werkt uitsluitend met professionele medische apparatuur.

Vet weg zonder operatie : wie wil dit niet? Maar levert het ook het gewenste resultaat?

Finesse Medical Center begon in 2013 met cryolipolyse, naast de UltraShape-behandelingen. Al sinds 2007 voeren wij deze behandelingen uit. Vanwege onze grote ervaring met het vergruizen van vetcellen, zijn wij goed in staat om de resultaten met elkaar te vergelijken. Daarbij spelen onze uitgebreide, gestandaardiseerde meetmethoden een grote rol.

Uit de metingen blijkt dat de resultaten van cryolipolyse in vergelijking met de UltraShape-behandelingen fors minder zijn!

Finesse Medical Center heeft sinds 2007 een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van vetcellen verwijderen zonder operatie. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom voert Finesse Medical Center geen behandelingen meer uit met Cryolipolyse.

Bij cryolipolyse worden de vetcellen gekoeld tot 1 graad boven nul. In de media zien we vaak claims van min 2 tot min 11 graden. Deze claims berusten niet op waarheid. Bij deze temperaturen ontstaan bevriezingsverschijnselen met blijvende huidschade.

‘’Cryolipolyse is geen goede methode

voor vetverwijdering zonder operatie. ’’

Finesse Medical Center

“Finesse Medical Center werkt uitsluitend met professionele medische apparatuur.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon