Fitness

Als extra service biedt Finesse Medical Center u de mogelijkheid om binnen onze kliniek gebruik te maken van onze fitnessruimte. Deze is voorzien van de meest moderne Technogym apparatuur. Op deze manier werkt u op een optimale manier aan uw vetverbranding.

Visioweb

Met Visioweb kunt u, terwijl u traint, internetten, uw status op Facebook en Twitter bijwerken, en zelfs multimediale informatie van uw iPod en iPhone of andere USB-opslagmedia gebruiken. Ook al bent u bezig met een intensieve training, zoals hardlopen op de loopband. U kunt nieuws en artikelen lezen, tv kijken, informatie over uw training of de laatste mededelingen van Finesse Medical Center bekijken.

Finesse Medical Center beschikt over de volgende fitnessapparatuur:

Excite+ Treadmill Run 700

Met een maximale snelheid van 27 km/h en een helling tot wel 18%, komt hij tegemoet aan de eisen van prestatiegerichte sporters: dat is de Treadmill Run 700!!

Excite+ Vario 700

Met de Vario kunnen drie verschillende bewegingen worden gemaakt – step, elliptische beweging en “Vario” – die u kunt veranderen zonder te hoeven stoppen met trainen of uw voeten van de pedalen te halen

Excite+ Bike 700

De biomechanica en het ergonomisch design biedt een variatie aan posities om het comfort van de fietser, zowel als de toegankelijkheid en de prestaties te verbeteren. Klik op de naam of kies uit het menu om uitgebreide informatie te bekijken over onze fitness apparatuur.

“De fitnessruimte van Finesse Medical Center is voorzien van de meest moderne Technogym apparatuur.”

Finesse Medical Center

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon