Ultherapie ervaringen

Bekijk hieronder enkele ervaringen van mensen die bij ons een Ultherapie behandeling hebben ondergaan.

Home/Behandelmethodes/Ultherapie ervaringen

Beter dan botox

Mij viel de ulthera tegen. Ik vond het even behoorlijk pijnlijk hoor. Maar ik heb eerst botox gedaan en ik vind dit veel beter. Nu afwachten hoe lang het blijft.

Je kent dat vast wel dat moment dat je geconfronteerd wordt met een foto van jezelf en schrikt van je buik die ontzettend afsteekt in je shirt. Zo een moment had ik dus. En ja, wat ga je er dan aan doen. Laat ik nu toevallig op een zaterdag aan het zappen zijn en een filmpje van Finesse voorbij zien komen. Vervolgens het bedrijf opgezocht op de website en ’s maandags een afspraak gemaakt voor een intake. Als ik dan ook iets in mijn hoofd heb ga ik er volledig voor en gelukkig kon ik nog die zelfde dag terecht voor een intake. Na een uitgebreide en goede voorlichting over wat ik kan verwachten van de Ultrashape methode kon ik vrijdags al terecht voor mijn 1e behandeling. Ik heb er voor gekozen om mijn buik te laten behandelen. In totaal heb ik 3 behandelingen ondergaan. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen is het van belang om gezond te eten en voldoende te sporten. Bij Finesse heb je naast de behandeling de mogelijkheid om 2 tot 3 keer te sporten in de week. Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het sporten bestaat uit eerst 20 minuten in het vacunautpak, 10 minuten op de bodywave en vervolgens 30 minuten met een vacumassage hypoxipak afzien op de crosstrainer of loopband. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik behaald heb en wil het Finesse team dan ook ontzettend bedanken.

Omschrijving Beginstand 24-7-2015 Eindstand 24-9-2015
Buikomtrek 95 cm 88 cm
Huidplooi buik onder 3,1 cm 1,8 cm
Lichaamsvet 24,9 kg 14,5 kg
Spiermassa 47,6 kg 54,7 kg
Rompvet 40,2% 33,2%
Gewicht 75,0 kg 71,5 kg

Ook ik heb een ultherapie gehad. De behandeling duurde ruim een uur. Het voelde voor mij als brandnetels alleen zonder nagloeien. Jammer dat het zo lang duurt voor het effect is. Je moet geduld hebben, maar dan ben je wel blij!

Ik heb bij Finesse in Woerden mijn gezicht laten behandelen met Ultherapie. Eerlijk gezegd was de behandeling gevoeliger dan ik dacht. Het was maar goed dat je adviseerde om van tevoren paracetamol in te nemen. Gelukkig duurde de behandeling niet lang en daarna had ik geen last meer van. Mijn gezicht ziet er stralender en frisser uit. Ja mijn lijnen zijn niet helemaal weg, dat had je ook al gezegd, maar mijn Ultherapie ervaring is dat ik wel heel tevreden ben met het resultaat. Dank je wel.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon