Hangende onderoogleden en Wallen verwijderen

Veel mensen hebben het over wallen, als ze het over de donkere kringen hebben onder hun ogen. Deze kringen zijn echter niet de wallen, de donkere kleur is de lijn onder de wal. Een gebrek aan vocht kan hiervoor zorgen. Slecht slapen draagt hier ook aan bij. De huid zal dunner worden door de verminderde hoeveelheid vocht, waardoor de aderen o.a. zichtbaarder worden en dit zorgt voor de blauwe kleur. Wallen verwijderen is lastig, maar wij kunnen u zeker helpen!

Home/Probleemzones gezicht en hals/Onderoogleden en wallen
De wallen zijn de verdikkingen boven de hierboven vermelde donkere kringen. Het vetweefsel rond de ogen heeft een beschermende functie. Bindweefsel en een strakke huid houden dit weefsel op zijn plek. Als de huid veroudert krijgt dit weefsel meer vrijheid, waardoor het meer naar voren komt te liggen. Dit zien we duidelijk terug in de vorm van wallen onder de ogen. Veel mensen vragen zich af of wallen verwijderen mogelijk is, en gelukkig hebben wij hier een prima behandelmethode voor!

Een bijkomend verschijnsel is het afzakken van de onderoogleden. In combinatie met de wallen ontstaat een enigszins vermoeide en sombere gezichtsuitdrukking. Zelfs na een aantal nachten goed slapen en een uitgerust gevoel, zullen deze verschijnselen blijven. Het enige dat er met de rust aangepakt kan worden, zijn de donkere kringen die onder de wal zitten.

Gelukkig is er wel een manier om de problemen met de onderoogleden en wallen aan te pakken. Dankzij een speciale techniek, is er geen operatie nodig, en kunt u toch van de problemen afkomen. Bekijk onze oplossing voor wallen verwijderen: Ultherapie.

“Veel mensen vragen zich af of wallen verwijderen mogelijk is, en gelukkig hebben wij hier een prima behandelmethode voor!”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon