Kraaienpootjes behandeling en oorzaken

Met de leeftijd komen ze uiteindelijk vanzelf opzetten: de kraaienpootjes, ook wel lachrimpeltjes genoemd. Alhoewel die benaming positief klinkt, zorgen ze bij veel mensen voor ergernis en gaan ze op zoek naar een kraaienpootjes behandeling. Ze hebben hun naam gekregen doordat de afdruk die ze vormen in de huid, lijken op kleine pootafdrukken van een kraai.

Home/Probleemzones gezicht en hals/Kraaienpootjes behandeling en oorzaken

Oorzaken kraaienpootjes

Zoals bij de meeste problemen die we tegenkomen in het gezicht, heeft de huidveroudering ook hier een belangrijke invloed. Naast de veroudering van de huid zelf, is er nog een extra factor die hier invloed heeft. Door de ogen samen te knijpen als we ons concentreren, of moeite hebben om iets te lezen, leggen we extra druk op het gebied rond de ogen, waarmee we de ontwikkeling van kraaienpootjes versnellen.

De kraaienpootjes zijn vaak de eerste rimpels die tevoorschijn komen. Ze komen dan ook bij jonge mensen al vaak voor. In plaats van ouderdomsrimpels, gebruikt men dan ook vaak de term lachrimpels , omdat tijdens het lachen de huid rond de ogen samentrekt, en de wangen omhoog worden gebracht. Hierdoor ontstaan de kenmerkende kraaienpootjes.

Dankzij de kraaienpootjes behandeling met ultrageluid bij Ultherapie, kan er iets gedaan worden, zonder dat er een operatie nodig is. Lees meer over deze vorm van kraaienpootjes verminderen en zelfs kraaienpootjes verwijderen, op de pagina van Ultherapie.

“Dankzij de kraaienpootjes behandeling met ultrageluid bij Ultherapie, kan er iets gedaan worden, zonder dat er een operatie nodig is.”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon