Onderkin wegwerken en slappe hals verstevigen

De onderkin en een slappe hals zijn gebieden waar de gevolgen van huidverouderingen duidelijk zichtbaar zijn. Vooral een slappe onderkin is een storend probleem voor veel mensen en veel mensen willen dan ook graag de onderkin wegwerken. Het geeft vaak een gevoel van flink overgewicht, en het zorgt ervoor dat mensen niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk niet lekker in hun vel zitten. Een onderkin wegwerken hoeft gelukkig niet middels een operatie.

Het gebied onder de kin bevat normaal gesproken een gezonde hoeveelheid vet. De strakke huid houdt dit netjes op de plek, waardoor alles er mooi strak uit ziet. Als de huid gaat verslappen, dan zal het vet automatisch meer ruimte krijgen. Dit resulteert in een afhangende kin / slappe hals, waarbij deze slappe onderkin het laat lijken alsof iemand dikker is geworden. Alhoewel extra vet wel zorgt voor een duidelijkere onderkin, hoeft het niet altijd op overgewicht te duiden. De zwaartekracht heeft vrij spel onder de kin, aangezien het een plek is die sowieso hangt. Dit zal ervoor zorgen dat het snel zichtbaar wordt, zodra de huid aan elasticiteit verliest.

De zwaartekracht speelt ook een belangrijke rol bij een minder mooi uitziende hals. Door het verouderen van de huid, gaat deze makkelijk zakken in de hals. Soms is dit duidelijk zichtbaar, door een soort hangende zakjes die ervoor zorgen dat iemand er flink ouder uit kan gaan zien. Door al deze zichtbare gevolgen is de onderkin wegwerken iets dat voor veel mensen hoog op de wensenlijst staat.

Hoe krijg je een onderkin weg? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. Een oplossing waar vaak naar gegrepen wordt, is het laten wegsnijden. Deze methode is uiteraard erg drastisch en geeft littekens en een lange hersteltijd. Bij Finesse krijgen wij de onderkin weg, zonder dat u hier veel last van heeft, met onze Ultherapie behandeling!
Omdat verslapping vanuit de wangen begint, behandelen we meestal de onderkin in combinatie met wangen/kaaklijn. Informeer eens naar de mogelijkheden en misschien halen we binnenkort uw onderkin weg.

“Bij Finesse krijgen wij de onderkin weg, zonder dat u hier veel last van heeft, met onze Ultherapie behandeling”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon