Voorhoofd & Wenkbrauwen

Door de veroudering wordt het gebied rond het voorhoofd slapper, te merken aan de voorhoofdrimpels. Door deze verslapping gaan de wenkbrauwen en de oogleden meer hangen, wat het zicht kan belemmeren. Een vervelend bijverschijnsel naast de rimpels voorhoofd, is dat mensen er hierdoor vermoeider uit gaan zien, ook als ze zich helemaal fit voelen.

Home/Probleemzones gezicht en hals/Voorhoofd & Wenkbrauwen

Om het zicht te verbeteren, zullen veel mensen de wenkbrauwen gaan optrekken. Dit zorgt ervoor dat er voorhoofdrimpels ontstaan, wat sowieso sneller gebeurd door de slappere huid. Het voorhoofd krijgt zo naast de afhangende huid ook een minder gezonde uitstraling door de extra rimpelvorming. De wenkbrauwen zelf zullen door de slappere huid, en het vele optrekken ook meer gaan afhangen. Hangende wenkbrauwen worden vaak aangepakt met een wenkbrauwlift, dit is echter een ingrijpende behandeling. De methode van Finesse is feitelijk een wenkbrauwlift, waarbij een operatie niet nodig is om de hangende wenkbrauwen aan te pakken!

Een strakke huid zorgt voor een mooi glad voorhoofd. Als de huid verouderd en zijn elasticiteit verliest, dan zal dit vooral zichtbaar worden door voorhoofdrimpels. Aangezien de huid zich niet makkelijk meer terug kan vormen naar de originele strakke staat, ontstaan er duidelijk zichtbare groeven en overtollige huidplooitjes. Het optrekken van de wenkbrauwen, zoals hierboven beschreven, versterkt dit probleem. Rimpels voorhoofd bestrijden? Dit kan zeer effectief bij Finesse.

Het totale plaatje is dus een minder gezonde uitstraling, een vermoeide indruk, en soms zelfs ernstig verminderd zicht. Aangezien de oorzaken te vinden zijn in problemen met de huid, zijn er gelukkig wel behandelmethodes die de problemen, zoals rimpels voorhoofd, en hangende wenkbrauwen  kunnen tegengaan, ook zonder ooglidcorrectie.

Lees hier alles over onze behandelmethode:  Ultherapie. De manier om zonder ingrijpende ooglidcorrectie, of een wenkbrauwlift, van de problemen af te komen!

“De methode van Finesse is feitelijk een wenkbrauwlift, waarbij een operatie niet nodig is om de hangende wenkbrauwen aan te pakken!”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon