Buik en Flanken: buikvet verliezen

Een plek waar een teveel aan vet meestal tot uiting komt, is de buik. Zelfs bij mensen die slechts licht overgewicht hebben, is dit vaak zichtbaar op de buik en buikvet kwijtraken is dan ook voor veel mensen een doel. De meest bekende vorm zijn de zichtbare plekken die we vaak zwembandjes noemen. Dit is vet dat direct onder de huid is opgeslagen, en rondom de buik zichtbaar is. Voor veel mensen is dit zo storend, dat buikvet verliezen prioriteit nummer 1 is.

Home/Probleemzones Lichaam/Bulk en flanken: bulkvet verliezen
Buikvet kwijtraken is een veelgehoorde wens bij Finesse. Het is goed om eerst eens te kijken hoe het probleem ontstaat. Er zijn meerdere oorzaken van overtollig buikvet te benoemen, de volgende punten zijn veelal een oorzaak dikke buik:

Erfelijke aanleg: De lichaamsbouw die men meekrijgt bepaalt waar het vet vaak als eerste zichtbaar is. Peervormige lichaamsbouw zorgt vaak voor zichtbaarheid rond de heupen, terwijl appelvormige lichamen het vet al snel rond de buik opslaan.

Hormonen: Testosteron zorgt ervoor dat mannen vaker last hebben van een “bierbuik” dan vrouwen. Vrouwen die meer mannelijke hormonen in hun systeem hebben, zullen ook eerder overgewicht rond de buik gaan vertonen. Cortisol, ook wel het stresshormoon, is daarnaast van grote invloed op buikvetopslag. De opslag van dit hormoon vindt plaats in actief vetweefsel, en dit bevindt zich in de buikholte.

Voeding: Suiker is een van de grootste veroorzakers van buikvet. Koolhydraten bevorderen daarnaast een snelle opslag rond de buik, en verzadigde vetten, die veel in snacks voorkomen bijvoorbeeld, leiden ook tot problemen rond de buik. Te veel zout kan daarbij zorgen voor vochtophoping, en vetopslag op ongewenste plekken, en versterkt de oorzaak dikke buik.

De UltraShape maakt gebruik van ultrageluid dat helpt met buikvet verliezen. Door de wand van vetcellen uiteen te doen vallen kan men buikvet kwijtraken.  U kunt het vergelijken met de niersteen- vergruizer. Het ultrageluid wordt op één punt samengebracht op 1,5 cm onder de huid. De inhoud van de vetcel komt vervolgens vrij.  Via het  lymfe-en vaatstelsel komen deze stoffen in de  lever, waar ze worden verwerkt en  uitgescheiden. Buikvet verliezen kan dus zeker zonder operatie, en wij vertellen u er graag meer over!

“Buikvet verliezen kan dus zeker zonder operatie, en wij vertellen u er graag meer over!”

Finesse Medical Center

“UltraShape is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon