Verslapte huid bovenarmen

Een probleem dat vooral voorkomt bij vrouwen, is hangend vet onder de bovenarmen. Dit verschijnsel, dat ook wel bekend staat als kipfilets, heeft een aantal oorzaken, waardoor vrouwen er meer last van hebben. Hangende bovenarmen zijn gelukkig goed te behandelen bij Finesse Medical Center.

Home/Probleemzones Lichaam/Verslapte huid bovenarmen

Het hormoon oestrogeen zorgt ervoor dat vrouwen meer vet opslaan dan mannen. Waar dit hogere vetpercentage tot uiting komt, kunnen we helaas niet zelf bepalen. Vet onder de bovenarmen is iets waar de erfelijkheid een rol speelt. Indien een vrouw veel vet aan de armen heeft, dan zal ze dit in meer dan 60% van de gevallen meegeven aan haar dochter.

Omdat de oorzaak ligt in de hormoonhuishouding en de erfelijkheid, is het lastig om deze vetopslag zelf tegen te gaan. Het trainen van dit specifieke gebied heeft weinig resultaat, al is er wel iets tegen te doen. Bijkomend probleem is de verslapte huid van de bovenarmen. Hierdoor kan het vet lastiger op de plek worden gehouden, waardoor de hangende bovenarmen nog duidelijker tot uiting komen.

Gezond eten, cardio oefeningen en spiertrainingen zorgen ervoor dat je overal vet gaat verliezen. De kans dat je hiermee dus ook je bovenarmen aanpakt is groot. Helaas zal het vet onder de armen hier nooit 100% mee verdwijnen, waardoor een andere oplossing gewenst is. Wilt u het probleem te lijf gaan, kijk dan eens op onze pagina VelaShape, of vraag een vrijblijvend consult aan.

“Hangende bovenarmen zijn gelukkig goed te behandelen bij Finesse Medical Center.”

Finesse Medical Center

“VelaShape III is een unieke behandeling die de huid verstevigt en cellulite vermindert.“

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon