Alles over facelift zonder operatie

Een ingrijpende procedure, waarbij er veel gesneden moet worden. Dat is wat de meeste mensen voor zich zien, als ze denken aan het strakker maken van de kaaklijn en de huid van het gezicht.
Met de ultrageluidbehandeling van Ultherapie is dit verleden tijd, maar hoe werkt deze facelift zonder operatie eigenlijk?

Het principe van Ultherapie

Naarmate we ouder worden, merken we allemaal dat we er enigszins vermoeider uit beginnen te zien. Zelfs met goede nachtrust blijft die echt frisse uitstraling achterwege. De oorzaak zit hem in de verslapping van de huid., door het verlies van de elasticiteit. Om dit probleem tegen te gaan stimuleert de Ultherapie de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid feitelijk zichzelf aan het herstellen is.

Gezicht liften zonder operatie: de methode

De behandeling vindt plaats met behulp van een applicator, die geplaatst wordt op de huid. Op een beeldscherm kan zo bekeken worden, waar de probleemgebieden liggen onder de huid. Door zeer gericht energie af te geven onder de huid, kan de aanmaak van de nieuwe collageen worden opgestart. De huidlaag zelf wordt dus met rust gelaten, waardoor deze ook niet kan beschadigen. De behandeling duurt zo’n 40 minuten, waarna de huid geleidelijk zal verstrakken, en het effect van een facelift zonder operatie laat zien.

Is het gezicht liften zonder operatie veilig?

In tegenstelling tot de facelift, is er geen operatie nodig. Het gebruik van nauwkeurige apparatuur waarbij de specialist kan zien wat er gebeurt, zorgt voor een uiterst veilige behandeling. Soms kan het gevoel optreden van warmte onder de huid, en wat lichte prikkelingen. Na de behandeling hoeft er geen rust gehouden te worden, en kunt u direct weer door met de dagelijkse bezigheden. In enkele gevallen kan de huid tijdelijk er wat rood uitzien, maar dit is slechts van korte duur.

De resultaten van de lift van het gezicht

Aangezien de Ultherapie zorgt dat het lichaam de cellen aanmaakt, zal de huid geleidelijk strakker worden. Optimaal effect is te zien na verloop van 9-12 maanden. Het resultaat is een strakkere huid, die er jonger uitziet. Neemt u gerust contact met ons op, om meer informatie in te winnen over de therapie en de resultaten.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon