Hoe kunt u op een effectieve manier ongewild urineverlies tegengaan?

Incontinentie
Uit onderzoek van het CBS blijkt dat bijna 1 miljoen vrouwen en mannen in Nederland last heeft van ongewild urineverlies of ook ongewild verlies van ontlasting. Veel mensen ervaren deze klachten als heel beperkend op hun sociale leven. Mede door het ontbreken van goed toegankelijke sanitaire voorzieningen hebben veel mensen moeite met uitgaan, winkelen of tripjes. De angst voor “ongelukjes” of nare geurtjes zorgen er voor dat mensen soms in een isolement geraken. Het schaamtegevoel bij incontinentie is groot. Het gebruik van incontinentiemateriaal lost het probleem niet op.

Ongewild urineverlies
Ongewild urineverlies tijdens de slaap, door een prostaatoperatie, bevalling, stress of een hernia kan ook tussen partners moeilijkheden veroorzaken. De impact van ongewild urine verlies en ongewild verlies van ontlasting op het welbevinden door de incontinentie is heel groot. Urineverlies tijdens de slaap verstoort daarnaast ook nog eens een goede nachtrust.

De oplossing: IncoFin
Finesse Medical Center introduceert de nieuwste methode in het bestrijden van ongewild urineverlies en verlies van ontlasting bij mannen en vrouwen. Met sterke magnetische velden worden alleen de bekkenbodemspieren versterkt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de magnetische velden daarnaast zorgen voor een betere controle over de blaas en de bekkenbodemspieren. Deze revolutionaire techniek verbetert de synapsoverdracht vanuit de hersenen naar de blaas en de bekkenbodemspieren. Dit biedt veel betere resultaten dan de huidige behandelingen. Bij de IncoFin behandelingen kunt u uw kleding gewoon aanhouden. De magnetische velden gaan gewoon door uw kleding heen.

De IncoFin behandeling bestaat uit 8 sessies van 30 minuten. Voor het beste resultaat kunt u 2 à 3 sessies per week doen. Eén sessie kost € 200. Finesse Medical Center biedt een introductiekorting van € 1200 voor 8 sessie, uw voordeel: € 400

Voor meer informatie en een gratis en vrijblijvend consult kunt u een afspraak maken.

Referenties:

 • Strumbelj, T., Podnar, P., Mezek, Z., & Zorec, B. (2015). Treatment of Urinary Incontinence with Functional Magnetic Stimulation (FMS). MIPS. Published.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon