Hoe werkt vet bevriezen?

Alhoewel de techniek van vet laten bevriezen al een tijd bestaat, is er de laatste tijd veel te doen rond vet bevriezen als een methode om vet te verwijderen zonder operatie. Hoe werkt vet laten bevriezen precies, en wat zijn de voor- en nadelen van het bevriezen van vetcellen?

Het principe van vet bevriezen

Uit de metingen blijkt dat de resultaten van cryolipolyse in vergelijking met de UltraShape-behandelingen fors minder zijn!


Bij cryolipolyse worden de vetcellen gekoeld tot 1 graad boven nul. In de media zien we vaak claims van min 2 tot min 11 graden. Deze claims berusten niet op waarheid. Bij deze temperaturen ontstaan bevriezingsverschijnselen met blijvende huidschade.


Finesse Medical Center heeft sinds 2007 een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van vetcellen verwijderen zonder operatie. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom voert Finesse Medical Center geen behandelingen meer uit met Cryolipolyse.

Vet weg zonder operatie: resultaten

Finesse Medical Center begon in 2013 met cryolipolyse, naast de UltraShape-behandelingen. Al sinds 2007 voeren wij deze behandelingen uit. Vanwege onze grote ervaring met het vergruizen van vetcellen, zijn wij goed in staat om de resultaten met elkaar te vergelijken. Daarbij spelen onze uitgebreide, gestandaardiseerde meetmethoden een grote rol.

 

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon