Wat doen het Hypoxipak en de BodyWave?

Als aanvulling op de behandelingen met de UltraShape biedt Finesse Medical Center u enige behandelingen met het Hypoxipak binnen 14 dagen na de behandeling. Dit geeft een lymfemassage met 400 drukkamertjes. Deze vacuumbehandeling stimuleert de afvoer van vetten in het behandelde gebied. Tijdens de compressie wordt de druk op het weefsel verhoogd, wat de doorbloeding verbetert.

Tevens heeft u na de behandeling recht op enkele sessies op de BodyWave. Deze bestaan uit 2 à 3 sessies in de periode van 14 dagen aansluitend aan de behandeling. De BodyWave bestaat uit een oscillatorplaat die er voor zorgt dat de afvoer van triglyceriden op gang wordt gebracht. Hierdoor verbetert de afvoer van de triclyceriden naar de lever. Gebleken is dat hierdoor het uiteindelijke resultaat nog beter wordt. Als extraatje is dit apparaat voorzien van 50 bruiningslampen. Deze zorgen voor een gezonde frisse tint. De BodyWave kan ook zonder een UltraShape-behandeling worden gebruikt. De BodyWave is medisch goedgekeurd en voldoet aan de laatste Europese normen.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon