Voor wie is de UltraShape geschikt?

De UltraShape behandeling is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het biedt een uitstekend alternatief voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

Ook lipoedeem kan met de UltraShape methode worden behandeld. Lipoedeem is een hypertrofie van vetcellen. Vetcellen worden abnormaal groot. Lipoedeem is een aandoening die voornamelijk ontstaat bij jonge vrouwen die (voor het eerst) ongesteld worden, of bij zwangerschappen of bij de menopauze. Kortom bij hormoonwisselingen. Daarom komt lipoedeem ook vrijwel uitsluitend bij vrouwen voor. Ongeveer 1 op de 10 vrouwen heeft (een vorm van) lipoedeem. Over de oorzaak van lipoedeem bestaat nog veel onduidelijkheid.
Lipoedeem komt met name voor op (boven)armen en (boven)benen, de zgn rijbroek. Heel kenmerkend zijn de forse bovenbenen, maar onder knie-niveau redelijk slanke onderbenen.
Het gebied is soms gevoelig bij aanraking, ziet er hobbelig uit (cellulitis) en er ontstaan vrij snel blauwe plekken. Lipoedeem komt vrijwel altijd aan beide benen of armen tegelijk voor.

Herkent u deze kenmerken, dan adviseren wij u om u goed te oriënteren over lipoedeem. Wij kunnen u daarbij helpen.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon