Ultrashape ervaringen

Bekijk hieronder enkele ervaringen van mensen die bij ons een Ultrashape behandeling hebben ondergaan.

Home/Behandelmethodes/Ultrashape ervaringen

Leefstijl is anders geworden!

Cor en zijn medewerkers wil ik heel veel dank zeggen voor de behandelingen, de begeleiding, de adviezen, de gezelligheid en de persoonlijke momenten. Het resultaat daar ben ik heel erg blij mee! Het inzicht wat ontstaan is in mijn leefstijl heeft mij heel veel gegeven. Mede daardoor ben ik verder gekomen dat ik had verwacht. Super veel dank, graag tot ziens en hartelijke groet, Wim.

Je kent dat vast wel dat moment dat je geconfronteerd wordt met een foto van jezelf en schrikt van je buik die ontzettend afsteekt in je shirt. Zo een moment had ik dus. En ja, wat ga je er dan aan doen. Laat ik nu toevallig op een zaterdag aan het zappen zijn en een filmpje van Finesse voorbij zien komen. Vervolgens het bedrijf opgezocht op de website en ’s maandags een afspraak gemaakt voor een intake. Als ik dan ook iets in mijn hoofd heb ga ik er volledig voor en gelukkig kon ik nog die zelfde dag terecht voor een intake. Na een uitgebreide en goede voorlichting over wat ik kan verwachten van de Ultrashape methode kon ik vrijdags al terecht voor mijn 1e behandeling. Ik heb er voor gekozen om mijn buik te laten behandelen. In totaal heb ik 3 behandelingen ondergaan. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen is het van belang om gezond te eten en voldoende te sporten. Bij Finesse heb je naast de behandeling de mogelijkheid om 2 tot 3 keer te sporten in de week. Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het sporten bestaat uit eerst 20 minuten in het vacunautpak, 10 minuten op de bodywave en vervolgens 30 minuten met een vacumassage hypoxipak afzien op de crosstrainer of loopband. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik behaald heb en wil het Finesse team dan ook ontzettend bedanken.

Omschrijving Beginstand 24-7-2015 Eindstand 24-9-2015
Buikomtrek 95 cm 88 cm
Huidplooi buik onder 3,1 cm 1,8 cm
Lichaamsvet 24,9 kg 14,5 kg
Spiermassa 47,6 kg 54,7 kg
Rompvet 40,2% 33,2%
Gewicht 75,0 kg 71,5 kg

Al tijden was ik opzoek naar het wonder middel tegen mijn overgewicht, maar helaas kwam ik steeds bedrogen uit. Tot ik op de Gezondheidsbeurs Finesse tegen kwam. Ze waren net begonnen in hun nieuwe pand met daarin een mooie fitness zaal. Ik ben nu 3 maanden bezig en al 15 kilo kwijt. De sfeer is er super prettig. Ik ben nogal onzeker , maar ze kijken helemaal niet gek op dat mijn moeder ook steeds mee komt. Iedereen wordt er heel hartelijk ontvangen , echt supere lieve mensen die ik heel erg dankbaar ben. Lieve Cor , Ellen , Thea , Simone en de andere dank jullie wel voor jullie steun , dankzij jullie gaat het stukken beter en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen , jullie zijn TOP !!!

Hoi Thea en Cor ,Ik heb jullie nog mijn ervaring beloofd dus bij deze: Toen ik voor het eerst bij Cor kwam was ik helemaal lyrish van alles wat er volgens Cor aan het vet op mijn buik gedaan kon worden. En ik kan nu na 3 behandelingen niet anders zeggen dan: Cor je hebt het waar gemaakt. Ontzettend bedankt hiervoor. Ik ben zo blij met mijn “nieuwe” buik dat ik nog elke dag (het is alweer 2 maanden geleden dat de laatste behandeling heeft plaatsgevonden) met veel plezier ernaar kijk. Ook mijn oksels zijn behandeld en zien er weer goed uit. Ik kan weer normaal een top of jurk aan . Ik vond elke cent die ik eraan heb uitgegeven het meer dan waard! Hartelijke groeten, Jeannette

“*Geweldig resultaat, boven alle verwachtingen!!! Na aantal pogingen van strenge dieeten, detoxweken, Dr. Franken, allen zonder echte zichtbare resultaten nu dan eindelijk weer op mijn oude gewicht en mijn figuur van voor de bevalling terug. Ook mijn omgeving valt het op en krijg veel complimenten. Maar het belangrijkste is dat ik kan aandoen wat ik leuk vind, niets meer hoeven te “verstoppen”. Ik ben duidelijk een inspiratie voor mijn omgeving want zo snel zo goed resultaat is fantastisch en dat zonder operatie. Sprookjes bestaan, ook buiten de efteling :-)!! Team Finesse bedankt voor jullie support , professionaliteit en gezelligheid!” Jammer dat ik “uitbehandeld ben”*”

Hallo ik ben wel wat laat maar hier mijn bevindingen van de behandelingen van de Ultra shape V3 Ik heb het als prettig ervaren, was wel niet geheel pijnloos maar de resultaten zijn prima. Ik ben 10 cm maag omvang kwijt en 3 cm buik. Ik ben nu enige maanden verder en het ziet er nog steeds goed uit! als je wat te gekke dagen hebt en je kijkt dan weer een paar dagen uit dan is je buik zo weer hersteld . Het is nu alleen maar vocht wat je tot je hebt en dat is zo weer verdwenen dus ik ben erg positief over het resultaat!! gr ria

Ook ik was tonnetje rond !!! Vrouw van 53 jaar en 3 kinderen gekregen, dacht ik word nooit meer slank. Heb verschillende keren gelijnd, maar het gewicht en de omvang kwam er zo weer aan. Ik las iets over bodyshape bij de bodyline clinic in Woerden. Met in mijn achterhoofd hier geloof ik niet in maar ik ben toch gegaan. Na een intake gesprek ben ik er voor gegaan. Ik kreeg 3 pijnloze en risico vrije behandelingen. Na de 1e keer zag ik al resultaat en na 3 keer van ik van omvang 98 cm naar 83 cm gegaan. Ongelofelijk van een grote maat 40 naar een kleine maat 38. ik ben blij dat ik het heb gedaan en het mooiste is dat het vet niet meer terugkomt. Ik raad het iedereen aan die niet tevreden zijn met zijn of haar lichaam. Ik ben superblij!!

Hallo Cor en Ellen, hier ben ik dan eindelijk.Heb net een stukje geschreven voor de side, of was het voor een reclame? Dat wist ik niet meer, nou ja jullie zien maar wat je er mee doen. Het gaat nog prima hoor! Ben super blij dat het allemaal gelukt is om zo slank te worden. Ben ook nog steeds aan het sporten, en dat blijf ik doen!!! goed hé? en dat van iemand die sport haat. Train nu samen met mijn dochter voor de Nijmeegse 4 daagse. Doe er zelf niet aan mee hoor, maar vond het wel goed om samen te trainen. We lopen iedere week en voeren het op met 5km. per week. Zondag hebben we ook gelopen, we waren drijf nat. Wie weet lopen we nog wel eens naar Woerden, en dan kom ik wel langs hoor! Het was gezellig bij jullie, en ik ben er behoorlijk van op geknapt!!!!! Super blij. Groetjes van mij Riet.

Sceptisch en met grote vraagtekens stapte ik op een dag toch bij Finesse binnen want mijn spiegel vertelde mij dat er overall iets te veel zat en een operatie was het laatste wat ik zou overwegen.

Maar : liposuctie, vetverlies, centimeters slanker juist bij probleemgebieden klinkt toch wel een beetje als alle andere reclame beloftes “eeuwig jong, geen rimpels, geen veroudering dankzij deze unieke en vooral dure creme”. Grote beloftes zonder resultaat.

Een ding is zeker, wat zij beloven komt door de zeer geavanceerde apparatuur en behandeling wel uit.

Wat je in ieder geval niet moet verwachten is een direct wonder nl. dat je vandaag met een te dikke buik binnen stapt en na 2 uur weer slank en rank buiten staat. Het vraagt om een goede analyse van je probleemgebieden, een gerichte en gedegen behandeling (afhankelijk van de hoeveelheid vet 2-4 keer) en natuurlijk een portie geduld en discipline i.v.m. voeding- en bewegingsadvies.

Nametingen op gezette tijden bewijzen uiteindelijk dat het werkt. Misschien niet zo snel als je zal willen maar wel zo effectief en blijvend. Bijna ongemerkt gingen de centimeters eraf en de laatste nameting toonde verbluffende resultaten. Op 3 verschillende zones verloor ik 6, 9 en 7 cm!

Sceptisch en met grote vraagtekens stapte ik op een dag toch bij Finesse binnen want mijn spiegel vertelde mij dat er overall iets te veel zat en een operatie was het laatste wat ik zou overwegen.

Maar : liposuctie, vetverlies, centimeters slanker juist bij probleemgebieden klinkt toch wel een beetje als alle andere reclame beloftes “eeuwig jong, geen rimpels, geen veroudering dankzij deze unieke en vooral dure creme”. Grote beloftes zonder resultaat.

Een ding is zeker, wat zij beloven komt door de zeer geavanceerde apparatuur en behandeling wel uit.

Wat je in ieder geval niet moet verwachten is een direct wonder nl. dat je vandaag met een te dikke buik binnen stapt en na 2 uur weer slank en rank buiten staat. Het vraagt om een goede analyse van je probleemgebieden, een gerichte en gedegen behandeling (afhankelijk van de hoeveelheid vet 2-4 keer) en natuurlijk een portie geduld en discipline i.v.m. voeding- en bewegingsadvies.

Nametingen op gezette tijden bewijzen uiteindelijk dat het werkt. Misschien niet zo snel als je zal willen maar wel zo effectief en blijvend.

Bijna ongemerkt gingen de centimeters eraf en de laatste nameting toonde verbluffende resultaten:

op mijn onderbuik is 8 cm weg en op het maaggedeelte 10 cm!

Finesse maakt het waar!

Na het lezen van een advertentie heb ik contact opgenomen met de mensen achter Finesse Medical Center. Ik werd uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek heb ik de ruimte gekregen al mijn vragen te stellen en werd mij uitleg gegeven over de werkwijze.

Mijn twijfels, over het gewenste resultaat na de behandelingen, waren na het gesprek niet geheel weggenomen maar ik vond het de moeite waard om de behandelingen te ondergaan.

Nu, na twee behandelingen, kijk ik lachend in de spiegel.

Dit heb ik, mijn inziens, niet alleen bereikt door het ondergaan van de behandelingen maar tevens door mijn voedingspatroon aan te passen. Zonder dit aan te passen had ik niet hetzelfde resultaat kunnen bereiken. Discipline (voeding en bewegen) en geduld zijn een vereiste.

Het is niet alleen dat de behandelde plek (buik) met centimeters is verminderd maar over ‘het totaalplaatje’ ben ik meer dan tevreden.

Wat ik als bijzonder prettig heb ervaren zijn de gastvrijheid, het nemen van tijd om vragen te beantwoorden en de mogelijkheid om te sporten binnen de Clinic.

Ik ben begeleid door Cor, Thea en Anne, die ik heel graag bedank voor hun inzet.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon