Finesse Medical Center maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en de nieuwste behandelmethodes voor het verwijderen van overtollig vet, huidverstrakking en huidverbetering, zonder dat er operatieve ingrepen, narcose en littekens aan te pas komen. Daarnaast zoeken we naar en behandelen we de oorzaken van ongewenst vetopslag in het Finesse Diagnostisch Centrum. Hier onderzoeken we ook het functioneren van het metabolisme door middel van bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek en/of de ANS 24-uur spectraal analyse.
Onze nieuwste behandelingen die recent zijn toegevoegd zijn de Liebscher & Bracht pijnbestrijdingsmethode, de IncoFin®-behandeling voor incontinentieproblematieken en de ArtroFin® methode waarbij we lichaamseigen bloedplaatjesrijk plasma injecteren in gewrichten om op een veilige manier gewrichtsklachten te verhelpen.

Finesse Medical Center is regelmatig te zien op TV in het progamma Business Class van Harry Mens.

Door de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

Arts voor tenminste 3 dagen per week

Bij gebleken geschiktheid is deelname mogelijk.

Kunt u:

  • zelfstandig en flexibel werken
  • cliëntgericht en gedreven een behandelplan opstellen
  • stressbestendig en oplossingsgericht denken
  • multitasken en prioriteiten stellen
  • een enthousiast team inspireren

Functie-omschrijving:

Op basis van een consult een anamnese afnemen en aan de hand van diverse onderzoeken, waaronder bloed- en/of ontlastingsonderzoek, een behandelplan opstellen, uitvoeren en opvolgen. Bereidheid om de kennis te verbreden door het volgen van aanvullende opleidingen.

  • Salaris: marktconform afhankelijk van ervaring
  • CAO: wij volgen op hoofdlijnen de CAO-ziekenhuizen

Wij bieden een uitdagende functie, breed inzetbaar, in een enthousiast, klein team, met korte lijnen. Wij staan open voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Interesse?

Voor vragen bel 0348-409199

Bent u geïnteresseerd, stuur dan uw CV naar cor@finessemedicalcenter.nl

Finesse Medical Center
Pompmolenlaan 19A
3446 WN Woerden