Rimpels decolleté verwijderen

Een mooie strakke huid in het gezicht is fijn, maar rond het decolleté zijn de tekenen van de veroudering goed zichtbaar. Omdat het een gebied is dat niet altijd zichtbaar is, storen minder vrouwen zich eraan dan aan ouderdomskwaaltjes in het gezicht. Rimpels decolleté verwijderen is echter goed mogelijk. dus je hoeft er niet mee te blijven lopen!

Home/Probleemzones Lichaam/Rimpels decolleté verwijderen
Een probleem dat bijdraagt aan het snel zichtbaar worden van huidveroudering in dit gebied, is het feit dat er in dit gebied minder bloedvaten en zweetklieren zitten. Hierdoor is de huid kwetsbaarder, en tekenen de gevolgen van de huidverslapping eerder af.

Op de zij slapen zorgt ook vaak voor problemen. Er ontstaan verticale decolleté rimpels tussen de borsten die doorlopen omhoog. Deze vouwen zijn in het begin nog goed “glad te trekken”. Als de huid echter verouderd dan is het herstellend vermogen minder, en veert alles lastiger terug.

De oorzaken van de verouderde uitstraling door rimpels decolleté liggen hier dus wederom bij de verouderde huid. Finesse Medical Center is daarom ook in dit geval de aangewezen partij om iets te doen aan decolleté rimpels! Lees alles over onze permanente behandelmethode Ultherapie.

“Rimpels decolleté verwijderen is goed mogelijk. Dus je hoeft er niet mee te blijven lopen!”

Finesse Medical Center

“Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.”

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon