Wat kunt u doen tegen ongewild urineverlies bij vrouwen?

Ongewild urineverlies bij vrouwen
Uit onderzoek van het CBS blijkt dat bijna 700.000 vrouwen in Nederland last heeft van ongewild urineverlies of ook ongewild verlies van ontlasting. Veel vrouwen ervaren deze klachten als heel beperkend op hun sociale leven. Mede door het ontbreken van goed toegankelijke sanitaire voorzieningen hebben veel vrouwen moeite met uitgaan, winkelen of tripjes. De angst voor “ongelukjes” of nare geurtjes zorgen er voor dat vrouwen soms in een isolement geraken. Het schaamtegevoel bij ongewild urine verlies of verlies van ontlasting is groot. Het gebruik van incontinentiemateriaal lost het probleem niet op.

Ongewild urineverlies na bevalling
Ongewild urineverlies aan het begin van een zwangerschap, tijdens de zwangerschap of urineverlies in de eerste weken na de bevalling zijn meestal de oorzaak van ongewild urineverlies van (jonge) vrouwen. Dit kan ook tussen partners moeilijkheden veroorzaken. De impact van ongewild urine verlies op het welbevinden door de incontinentie is heel groot. Ongewild urineverlies in de menopauze treft vrouwen op latere leeftijd. Hierbij speelt mobiliteit en vitaliteit een belangrijke rol.

De oplossing: IncoFin
Finesse Medical Center introduceert de nieuwste methode in het bestrijden van ongewild urineverlies en verlies van ontlasting bij mannen en vrouwen. Met sterke magnetische velden worden alleen de bekkenbodemspieren versterkt. Daarnaast zorgen de magnetische velden voor een betere controle over de blaas en de bekkenbodemspieren. Deze revolutionaire techniek verbetert de synapsoverdracht vanuit de hersenen naar de blaas en de bekkenbodemspieren. Dit biedt veel betere resultaten dan de huidige behandelingen. Bij de IncoFin behandelingen kunt u uw kleding gewoon aanhouden. De magnetische velden gaan gewoon door uw kleding heen.

De IncoFin behandeling bestaat uit 8 sessies van 30 minuten. Voor het beste resultaat kunt u 2 à 3 sessies per week doen. Eén sessie kost € 200. Finesse Medical Center biedt een introductiekorting van € 1200 voor 8 sessie, uw voordeel: € 400

Voor meer informatie en een gratis en vrijblijvend consult kunt u een afspraak maken.

Referenties:

 • Strumbelj, T., Podnar, P., Mezek, Z., & Zorec, B. (2015). Treatment of Urinary Incontinence with Functional Magnetic Stimulation (FMS). MIPS. Published.

PLAN EEN GRATIS CONSULT
In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

  Ik ben met name beschikbaar op:
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  En dan in de:
  ochtendmiddageinde middag

  Adres

  Pompmolenlaan 19A

  3447 GK Woerden

  Telefoon